Over Margreet

Mijn naam is Margreet van Duijn, Complementair Natuurgeneeskundig Therapeut. Doordat er na jarenlang tal van onderzoeken geen antwoord was op mijn lichamelijke klachten, ben ik me gaan verdiepen in m`n eigen lichamelijke problematiek. Zodoende kwam ik in contact met een kinesiologe, die mij met energetische therapie zodanig behandelde dat ik me op dat moment realiseerde dat dit voor veel mensen weleens “de behandeling” zou kunnen zijn voor heel veel onbegrepen lichamelijke klachten en besloot ik zodoende de opleiding tot professioneel kinesioloog te gaan volgen.

 

De voldoening die ik uit de opleiding haalde was enorm.

 

Daarnaast ontdekte ik de unieke ultra-moderne I-Health apparatuur, die geweldig aansluit bij mijn opleiding professionele kinesiologie en bovendien volgens dezelfde methode werkt, namelijk met als basis de Traditional Chinese Medicine. I-Health apparatuur heeft zowel een analyse- als een therapiesysteem met een veelvoud aan mogelijkheden (zie I-Health). Beide therapieën werken uitstekend volgens de vijf natuurgerichte principes en bekijken de cliënt vanuit diverse invalshoeken.

 

Margreet van Duijn is aangesloten bij beroepsvereniging VBAG, daarom vergoeden vele ziektekostenverzekeraars de behandeling. Voor een overzicht kunt u kijken bij www.vbag.nl onder het kopje zorgverzekeraars.